ZÁSADY OCHRANY OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Informace, jak je nakládáno s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).

KDO ÚDAJE SBÍRÁ

Pražské společenství obnovitelné energie, p.o.
IČ: 11842857
Adresa: Mariánské náměstí 159/4, 110 00 Praha 1
Tel.: +420 771 252 633
E-mail: petr.simunek@psoe.cz

JAKÉ ÚDAJE A PROČ SBÍRÁME

Jméno, příjmení, e-mailovou adresu, telefonní číslo.

KONTAKTOVÁNÍ A POPTÁVKA SLUŽEB

V kontaktním formuláři sbíráme jméno a e-mail, abychom vám mohli odpovědět na dotazy a zaslat předběžnou kalkulaci/specifikaci pro společnou FVE elektrárnu na vašem bytovém domě.

OBJEDNÁVKA SLUŽEB – REALIZACE PROJEKTU PŘÍPRAVY, INSTALACE A PROVOZOVÁNÍ FVE ELEKTRÁRNY

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti od vás sbíráme následující údaje: jméno, e-mail, název společenství, bytového družstva, IČO, DIČ a fakturační adresu, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a kvůli vystavování a archivaci daňových dokladů.

JAK DLOUHO ÚDAJE UCHOVÁVÁME

Zaslání poptávkového formuláře: po dobu 1 roku.
Odeslání dotazu a poptávky: po dobu 1 roku.
Objednávka/realizace FVE elektrárny: po dobu stanovenou zákonem.

KDO ÚDAJE ZPRACOVÁVÁ

RAYNET s.r.o.
IČ: 26843820
Adresa: Hlavní třída 6078/13, Poruba, 708 00 Ostrava

Pražské společenství obnovitelné energie, příspěvková organizace
Adresa: Mariánské náměstí 159/4, 110 00 Praha 1
PODLE JAKÉHO PRÁVNÍHO TITULU JE ZPRACOVÁVÁME?
Souhlas se zpracováním osobních údajů.

NA CO MÁTE PRÁVO

Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.


KAM SE MŮŽETE OBRÁTIT

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás petr.simunek@psoe.cz

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 20. 5. 2018.